Ana Sayfa › Forumlar › Doküman Yönetim Sistem Program Çözüm › FMEA Yönetim Sistemi – Çözümler – Program › FMEA Dokuman Yönetimi Modülü › Uygun fiyata bir FMEA modülü
Etiket: aiag, aksiyon planı yönetimi, dizayn fmea, fmea çalışması, fmea modülü, fmea yönetim programı, Proses FMEA, qmad, vda
QMAD programının kullanıcı sınırlaması olmaması ve kullanıcı başına ilave ücret istememesi FMEA çalışmalarının yönetiminde sizlere kolaylıklar sağlayacaktır.
İster kiralama ister satın alama seçeneğini seçin.
FMEA modülü diğer modüller gibi yalnız başına da satın alabilirsiniz.
Otomotiv paketi kapsamında benzer programlara nazaran oldukça makul bir fiyatı olduğunu göreceksiniz.
Demo çalışması mutlaka isteyiniz. Kiralama seçeneği ile programı test edebilir sonrasında kullanmamak isteyebilirsiniz.
Özellikle otomotiv, raylı sistemler ve havacılık sektörlerinin beklentilerini %100 karşılayan bir programdır. Şimdiye kadar deneyip te memnun kalmayan firma olmamıştır.
Mutlaka referanslarımızı isteyiniz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN KAPSAMLI YAZIMIZ: https://kahverengi.online/2021/01/qmad-dokuman-aksiyon-fmea-kontrol-plan-degisiklik-yonetim-sistemi
QMAD Programı için sitemizden demo talebinde bulunabilirsiniz. QMAD DETAYLI BİLGİ DEMO TALEP FORMU: https://kahverengi.online/qmad-bilgi-talep-formu
QMAD SİSTEMİNDE NELER VAR?
Döküman Yönetimi (online ofis içerir) Süreç Yönetimi Gösterge Yönetimi (KPI) Hatırlatmalar ve Eskalasyonlar Şikayet Yönetimi Müşteri Şikayetleri Dahili Şikayetler 8D Düzeltici Önleyici Faaliyetler Hatırlatmalar ve Eskalasyonlar Denetim Yönetimi İç Denetimler Tedarikçi Denetimleri Müşteri Denetimleri Kök Neden Analizleri Hatırlatmalar ve Eskalasyonlar Laboratuvar Yönetimi Kalibrasyon Yönetimi Layout Inspection Yönetimi Test Talep Yönetimi Hatırlatmalar ve Eskalasyonlar Kalite Kontrol Yönetimi Kalite Duvarı Giriş Kalite Kontrol Proses Kalite Kontrol Final Kalite Kontrol Ders Çıkarma Yönetimi Ders Çıkarma Girişi – Listesi Risk Yönetimi Process Risk Yönetimi İSG Risk Yönetimi Çevre Risk Yönetimi Risk Revizyon Takibi Risk Havuzu İstatistiksel Proses Kontrol (İPK) İPK Seçimi Değişken İPK Kartı Niteliksel İPK Kartı Kontrol Planı İle Link Özelleştirilebilir Alarm Sistemi Online PPAP Yönetimi Gözden Geçirme Uyarıları Ürün Ağacı Yönetimi Teknik Resim Yönetimi ŞartnameYönetimi İş Akışı Yönetimi (otomotik çizilir) FMEA Yönetimi (sürekli canlı) Kontrol Planı (sürekli canlı) Kontrol Talimatları Kontrol Kayıtları Kalite Duvarı Hatasızlaştırma (error-proofing) Mühendislik Değişiklik Yönetimi Şikayet Listesi Eğitim Planı & Kayıtları Polivalans Listesi Tedarikçi Listesi PSW Hatırlatmalar ve Eskalasyonlar Mühendislik Değişiklik Yönetimi (ECM) Müşteri / Dahili / Tedarikçi Talep Formu Fizibilite Etüdü Risk Analizi İç Onaylar Müşteri Onayı Planlama / Aksiyon Yönetimi Kontrol / Gözden Geçirilecek Döküman Listesi Seriye Geçiş Seriye Teslim Tutanağı Hatırlatmalar ve Eskalasyonlar Tedarikçi Yönetimi (SM) Tedarikçi Şikayeti Tedarikçi Değerlendirme Tedarikçi Risk Değerlendirme Onaylı Tedarikçi listesi Tedarikçi Sözleşmeleri Tedarikçi Zimmet Tutanağı Tedarikçi Belge Takibi Hatırlatmalar ve Eskalasyonlar Bakım Yönetimi(MM) Planlı Bakım Yönetimi İş Emri Yönetimi Bakım Talimatları (Check List) Bakım Maliyetleri Arıza Bakım Yönetimi Stok ve Depo Yönetimi Yedek Parça İhtiyaç Hesaplama MTBF, MTTR, Raporlamalar Hatırlatmalar ve Eskalasyonlar Görev Yönetimi (TM) Planlı Aksiyon Oluşturma Aksiyon Atama Aksiyon Kök Neden İsteme Aksiyon Maliyet Hesaplama Aksiyon Performans Takibi Etkinlik Toplantı Organize Etme Oda Rezervasyonu Gelen / Giden Ziyaretçi Takibi Hatırlatmalar ve Eskalasyonlar Canlı Raporlar(RM) Onlarca Hazır Raporlar Kendi Raporunuzu Oluşturabilme İster Liste Oluşturun, İsterseniz Grafik Sürekli Güncellenen Rapor Özelliği Sunum Oluşturabilme İmkanı Personel Gelişim Yönetimi Çalışan Anket Yönetimi Eğitim Yönetimi Yetkinlik Matrisi ve İhtiyaç Analizi Polivalans Matrisi Öneri Yönetimi Hatırlatmalar ve Eskalasyonlar Personel Özlük Yönetimi Personel İşe Giriş Belgesi Takibi Personel Talebi ve Takibi Engelli, Hükümlü Oran Takibi Personel Zimmet Yönetimi İzin Yönetimi Fazla Mesai Yönetimi Harcama Formu Yönetimi Araç Rezervasyonu Duyurular, Kutlamalar Hatırlatmalar ve Eskalasyonlar
Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SISTEMI KAZANDIRIYOR
VOLKSWAGEN FORMELQ KONKRET EĞİTİMİ
6 SİGMA EĞİTİMLERİ – 6 SİGMA PROJE KOORDİNATÖRLÜĞÜ
AVRUPA ARAÇ ÜRETCİLERİNE NELER OLUYOR?
DİJİTAL ÇAĞDA ENDÜSTRİ 4.0 VE KALİTE 4.0
İNKÜBATÖR Kalibrasyon Merkezi Nem Ölçer – Sıcaklık – Termometre – ETÜV – SOĞUK ODA Kalibrasyonu
NQS BURSA Kalibrasyon Laboratuvarı – Tork – Pleyt – Sıcaklık – Nem – Basınç – Boyutsal Kalibrasyon
CQI-27 DÖKÜM PROSES DENETİM EĞİTİMİ
OTOMOTİV KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ WEBSİTE REHBERİ
CQI-23 PLASTİK KALIPLAMA PROSES DENETİM EĞİTİMİ
CQI-20 KILAVUZU EĞİTİMİ – ETKİLİ PROBLEM ÇÖZME CQI-10 / CQI-20 / CQI21
MAKİNE VE PROSES YETERLİLİĞİ – 2024 SPC EĞİTİMİ / CORE TOOLS EĞİTİMİ
KAHVERENGİ EĞİTİM DANIŞMANLIK LİMİTED. ŞTİ. 23 NISAN MAH. KÖROGLU CAD. STARCITY NO:11 NİLÜFER / BURSA TEL: 0224 441 68 67 - 0532 452 49 70