Etiket: doküman yönetim programı, doküman yönetim sistemi, faydaları, kazandırdıkları
Firmanın kalite yönetim programı, faaliyetlerinin etkin yürütülebilmesi için tüm süreç sahiplerinin belirlenen kurallara göre süreçlerini yönetmesi gerekmektedir.
İlk zamanlar angarya gibi gelecek faaliyetler daha sonra ne kadar gerekli olduğunu işlerin tıkır tıkır yürümesinden, hataların önlenmesinden, rica minnet ile sistematik olmayan iş yapış biçimlerinin zamanla terk edilmesinden tüm çalışanlar anlayabilecektir.
Firma içindeki tüm faaliyetler, güvenlikten, yemek servisine, araç park düzeninden, araç bloke izin yönetimine, toplantı odası yönetimine ve sevkiyat işlemlerine kadar olan bütün faaliyetler sistematik bir düzen ve yaklaşım ister.
İşte doküman yönetim programlarının amacı budur. Firma içince üst yönetimden tüm sistem kullanıcılarına kadar herkes doğru bilgiye doğru zamanda ve doğru şekilde ulaşmak ister. Bunu sağladığınızda firmanız çalışanları ve ilgili taraflar mutlu olacaktır.
Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
VDA 6.5 ÜRÜN ÖMÜR DÖNGÜSÜNDE ÜRÜN DENETİMİ EĞİTİMİ
VDA 6.3 PROSES DENETİMİ – ÜRÜN ÖMÜR DÖNGÜSÜNDE SÜREÇ DENETİMİ EĞİTİMİ VERSİYON4 – 2023
MSA EĞİTİMİ – ÖLÇÜM SİSTEMLERİ ANALİZİ EĞİTİMİ
SPC EĞİTİMİ – İSTATİSTİKSEL PROSES KONTROL – MAKİNE VE PROSES YETERLİLİĞİ
CQI-30 KAUÇUK KALIPLAMA PROSES DENETİMİ EĞİTİMİ- RUBBER MOLDING
MACHINERY FMEA KAVRAMI / MACHINERY FMEA / KALIP TASARIM FMEA NEDİR?
KAHVERENGİ EĞİTİM DANIŞMANLIK LİMİTED. ŞTİ. 23 NISAN MAH. KÖROGLU CAD. STARCITY NO:11 NİLÜFER / BURSA TEL: 0224 441 68 67 - 0532 452 49 70